ARCA

13 oktober 2010 om 10:13

Gisteren kreeg ik een telefoontje van Robert Bol namens
het ARCA team. Ze gaan het Coverstories project met een grote materiaalsponsoring ondersteunen.

Fantastisch!

Materiaalsponsoring van ARCA en INNOVA betekent enorm veel. Behalve dat het natuurlijk in deze tijd een hart onder de riem is worden de gesponsorde materialen ingezet voor een serie unieke geprinte ‘voorstudies’. Een kruisbestuiving van techniek en inhoudelijke ontwikkeling. De resultaten worden direct getoond en kunt u op deze blog op de voet volgen.

awebv196

ARCA printersupplies gevestigd in Moerdijk, is sinds 1990 actief in de supply markt. Gedurende deze periode zijn zij uitgegroeid tot de grootste voorraad houdende supply specialist in Nederland. INNOVA is een van oorsprong Engelse papier fabrikant van mooie kwaliteit. Het 10 meter brede Circuspanorama in Koninklijk Theater Carré …

aweb28

…was de eerste gesponsorde samenwerking met ARCA en INNOVA. Het begin van een fijne en vruchtbare samenwerking … In 2009 sponsorde Arca een 6tal ‘prints on Canvas’ voor een expositie in de Stopera/standhuis te Amsterdam.

Arca team, enorm bedankt !
Moge er prachtige dingen uit voort komen…

ARCA sponsort COVERSTORIES met een
Printer *Epson Pro 3880*, Inktcartridges en INNOVA papier * IFA 12*

Als je ooit cartridges, print-papier, special supplies etcetera nodig hebt, bestel bij ARCA T: 0168-380908, morgen in huis.

Eén reactie op “ARCA”

  1. Reactie Frans Salman:

    Yo Janneke,

    Ziet er geweldig uit. Slimme site.
    Knap hoe je jouw sponsor ‘eert’.

    Chapeau, FranS

Laat een reactie achter